Szerelmi Horoszkóp 2020-ra Leo Számára

Videó: Szerelmi Horoszkóp 2020-ra Leo Számára

Videó: Szerelmi Horoszkóp 2020-ra Leo Számára
Videó: AZ ö forró lehelete 2021.Dec. 03 - Dec 10 -ig 2024, Március
Szerelmi Horoszkóp 2020-ra Leo Számára
Szerelmi Horoszkóp 2020-ra Leo Számára
Anonim

Alapján a Leo állatöv jel 2020-as szerelmi horoszkópja romantikus életed rendkívül kedvező lesz.

Abban az esetben, ha már elkötelezett vagy, nagyon örülsz annak, hogy ilyen nagyszerű partnered van az életedben, de minden bizonnyal különféle kihívásokkal kell szembenézned a szikra fenntartása érdekében. Ha szeretetben szeretnél boldog lenni, akkor kontrollálnod kell a dühödet. Ahelyett, hogy kirobbanna a legkisebb dologért, inkább az összképre koncentráljon. Próbáld megérteni partnered érzéseit, és tölts minél több időt vele.

Az új 2020 sok boldogságot hoz a családi életében. Ez az év erősen jelzi, hogy új tag érkezik a családba. Románia házas képviselői Oroszlánakik régóta szeretnének gyereket, végre meg lesz áldva. Nagyon alkalmas feltételeket teremtenek az egyedülállók számára is, hogy megalapozzák a családi életet - olvasható a Leo szerelmi horoszkóp.

Az év elején a Szaturnusz a tizenkettedik házban van. Az ötödik házban a Jupiter fog lakni, de vele együtt lesz a Merkúr, a Nap és a Szaturnusz, amely ingadozások jeleit teremti meg a függetlenek életében. A házas embereknek is óvatosnak kell lenniük.

Év elején nagy támogatást kap partnere, köszönhetően a Hold jelenlétének a hetedik házban. A nőkre vonatkozó terveket az Oroszlán csillagjegy egyedülálló képviselői is elkészíthetik.

Szerelmi horoszkóp Leo számára
Szerelmi horoszkóp Leo számára

Május második hetében a Szaturnusz retrográd, ami közvetlenül befolyásolja életed érzelmi állapotát. Különösen aggódhat partnere egészsége miatt. A retrográd Jupiter elmúlása után a szerelmi életed eseményei csak pozitív irányba mutatnak - tanácsolja az éves szerelmi horoszkóp Leo számára.

Szeptemberben az Oroszlánok végül véget vetnek a partnerükkel való kapcsolat nehézségeinek. Ennek az az oka, hogy ebben a hónapban sok kataklizma lesz a bolygók tranzitjában.

Általában a 2020-as szerelmi horoszkóp Leo számára nagyon romantikus és izgalmas lesz.

Ajánlott: