Storaro Botrányba Keveredett Emiliával

Videó: Storaro Botrányba Keveredett Emiliával

Videó: Storaro Botrányba Keveredett Emiliával
Videó: Vittorio Storaro Tribute 2024, Március
Storaro Botrányba Keveredett Emiliával
Storaro Botrányba Keveredett Emiliával
Anonim

Tony Storaro, aki arról ismert, hogy a legkisebb konfliktusokat is elkerüli kollégáival, hirtelen egy botrány középpontjában találta magát az énekes Emiliával.

Anelia, a népsztár volt férjének fele a pletyka szerint új dalt adott ki "Ha sztár vagy" címmel. Úgy hírlik, hogy ez feldühítette Tony Storarót, aki hosszú ideje előadja "Ha csillag vagy" című slágerét.

Emilia
Emilia

Tony és producerei nyilvánosan elutasították a művész és szőke kollégája közötti botrányról szóló pletykákat. Storaro szerint nem volt meccs a dalaik címében, de még ha Emilia is megengedte volna magának, hogy pontosan ugyanazzal a címmel készítsen egy dalt, mint ő, nem bánná.

A többi előadóval ellentétben Tony nagyon nagyra tartja kollégái esetleges bűneit. Szerinte mindenki ugyanazokról a dolgokról énekel, és logikus, ha a címekbe véletlenek kerülnek.

A pletyka szerint azonban nemcsak azért kedves, mert elkerüli a senkivel való konfliktusokat, hanem azért is, mert tisztelte Emilia erős partnerét.

Tony és a cég producerei, akiknek dolgozik, nem szándékoznak pert indítani a szőkeséggel új dala címe miatt.

Eddig Tony soha nem vett részt botrányokban - nem egy dal, nem pedig szerelmi ügyek miatt. Kerüli az ilyen összecsapásokat, és e tekintetben érdektelen a sárga média számára.

Ajánlott: