A Csillagok Legőrültebb Szeszélyei A Részvétel Előtt

Videó: A Csillagok Legőrültebb Szeszélyei A Részvétel Előtt

Videó: A Csillagok Legőrültebb Szeszélyei A Részvétel Előtt
Videó: A Csillagok Világa - Az Õsrobbanás 2024, Március
A Csillagok Legőrültebb Szeszélyei A Részvétel Előtt
A Csillagok Legőrültebb Szeszélyei A Részvétel Előtt
Anonim

A hírességek szeretnek mindenféle követelést tenni, ami körükben valószínűleg valami normálisnak tűnik. A hétköznapi emberek számára azonban száz galamb biztosítása koncert előtt őrült és teljesen értelmetlen szeszélynek tűnik.

Nézze meg, milyen különleges igényei vannak a világ legnagyobb sztárjainak órákkal a színpadra lépése előtt.

Christina Aguilera számára nagyon fontos, hogy ételei semmilyen módon ne érintkezzenek műanyag termékekkel. Ezen kívül minden koncert előtt különféle vitaminokat szeretne kapni.

Aguilera
Aguilera

Kollégái, Rihanna és Nicki Minaj nem kevésbé szeszélyesek. Fontos, hogy Riri Haribo cukorkákat, Red Bull edényeket, Babybel mini sajtokat és Oreo sütiket kapjon.

Minaj nem élte volna túl a sütött süteményektől szagló gyertyákat. Az énekesnőnek mindenféle rágógumira és néhány vödör fűszeres csirkeszárnyra is szüksége van.

Mariah Carey
Mariah Carey

Makrai Kerry csak akkor indulhat el, ha korábban húsz fehér cicát és száz galambot kapott. Az is fontos számára, hogy fehér rózsákkal, vaníliaillatú gyertyákkal és nem kötelező színekkel ellátott nyomatokkal vegyék körül a szobát.

Madonna jobban törődik nagy létszámával. Kétszáz fős kíséretet szeretne. A csillag ragaszkodik harminc biztonsági őrhöz, egy személyes szakácshoz, egy jógaoktatóhoz, egy akupunktúrás szakértőhöz és egy alkalmazotthoz, hogy vigyázzanak ruhája tisztaságára.

Lady Gaga
Lady Gaga

Lady Gaga számára az a legfontosabb, hogy fekete bőr kanapék legyenek az öltözőjében. A botrányos énekes fekete bársonyfüggönyt, David Bowie, Elton John és Billy Holiday régi plakátjait is szeretné. A legfurcsább kívánsága azonban a szemérem rózsaszín pelyhes manökenje. E szeszélyének jelentését kísérete óta soha nem értették meg.

Katy Perrynek is megvannak a preferenciái. Ragaszkodik ahhoz, hogy sminkese krémes ruhába öltözzen. Perry láthatóan elég komolyan vette magát, mivel sofőrjeinek kifejezetten tilos a sztárral beszélgetni.

Az igényes hírességek listáján férfi híresség is szerepel - Kanye West. A rapper a természetes szövetek iránti rajongásáról ismert. Finom bőrét csak a Versace törölközőkkel lehet megérinteni.

Ajánlott: