Rachkov és Zueka A Tengerparton Rafi Miatt

Videó: Rachkov és Zueka A Tengerparton Rafi Miatt

Videó: Rachkov és Zueka A Tengerparton Rafi Miatt
Videó: Зуека и Рачков на шопинг в Carducci 2024, Március
Rachkov és Zueka A Tengerparton Rafi Miatt
Rachkov és Zueka A Tengerparton Rafi Miatt
Anonim

Dimitar Rachkov és Vasil Vassilev-Zueka színészek Rafi új videójában hosszú lábú csajok társaságában járkálnak a tengerparton. A Nali című dal egy halom csillagot gyűjtött össze a kamera előtt.

Rafival együtt kollégája, Polly Genova is megjelenik a dalban. Rózsaszínbe öltözve, hogy megfeleljen a hajszínének, az énekesnő állandóan Rafival harcol a napszemüveg miatt.

Lubo Kirov, aki örömmel vesz részt a fiatal előadók projektjeiben, dobosként jelenik meg az X-Faktor és a Like Two Drops of Water győztes új dalának videója kamerája előtt.

A Társasház című vígjátéksorozatból ismert Nevena Bozukova-Neve a kamera előtt megmutatja combjait, alig borítva rövid tengerparti ruhával. A videóban egy szeszélyes turista szerepét tölti be.

Zueka és Rachkov
Zueka és Rachkov

Rafi új dalának videóját szülővárosában, Burgaszban forgatták, ahol Dimitar Rachkov született. A kulisszák mögött Kalin Velov ütőhangszeres és énekes áll, aki a dal ütőhangszereiről gondoskodott.

Rafi, aki az egyik legeredményesebb fiatal művész, társszerzője új produkciójának szövegéhez és zenéjéhez. Gyönyörű sötét bőrű csaj ragyog új dalában, ami egzotikussá teszi a videót.

Hogy egészen más legyen, a dalban három hölgy is szerepel, akik a tengeren híresek a népdaléneklés győzelmeiről.

Ajánlott: